• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۱۴
  • کد خبر : ۱۸۹۳۷
بازدید جناب آقای دكتر بهروز رحیمی معاون توسعه وزیر از مركز آموزشی ودرمانی 22 بهمن

در این بازدید که دکتر بهروز رحیمی معاون توسعه وزیربه همراه هیات همراه ( جناب آقای دکتر تبائیان مدیر کل بودجه، جناب آقای دکتر هاشمی ذی حساب وزارت بهداشت،جناب آقای مهندس ساکی مدیر کل دفتر فنی وزارت بهداشت )  را جناب آقای دکتر دیده بان رئیس محترم دانشگاه ، جناب آقای معصومی فر م معاون محترم توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی ، سرکار خانم دکتر محمدبیگی نماینده محترم مردم استان در مجلس شورای اسلامی و آقای دکتر کشاورز معاون محترم درمان و مدیران عالی دانشگاه ایشان را همراهی میکردند آقای دکتر رحیمی ضمن گفتگو با مسئولین ، پرسنل از چگونگی نحوه پرداخت حق و حقوق کارکنان  و خدمت رسانی به بیماران و رضایت پرسنل را جویا شدند و اعلام داشتند دولت به جد پیگیر تجهیز بیمارستان جدید را به عهده خواهد داشت در این بازدید خانم دکتر محمدبیگی از بیمارستان 22 بهمن بعنوان بهترین بیمارستان در سطح استان از لحاظ خدمت رسانی به ارباب رجوع نام بردند و اظهار داشتند از این بیمارستان هیچگونه شکایتی در راستای کمبود ارائه خدمت،  به دفتر اینجانب واصل نشده است و صرفاٌ کمبود تخت و فضا دغدغه اصلی مراجعین میباشدوفرمودند تلاش و همت آقای دکتر حاج سید جوادی رئیس محترم و آقای محمدرضا بیگدلو مدیر محترم مرکز 22 بهمن در راستای تامین مکان جدید برای بیمارستان ستودنی است . در ادامه آقای دکتر دیده بان اظهار داشتند در صورت انتقال بیمارستان به محل جدید بسیاری از مشکلات موجود مرکز حل خواهد شد . و آقای دکتر حاج سید جوادی رئیس بیمارستان اصلی ترین کمبود مرکز را عدم تناسب میزان تخت روان نسبت به جمعیت کل استان ذکر نمودند  و آقای بیگدلو مدیر مرکز اظهار داشتند این مرکز بصورت صبح وعصر با حضور سه پزشک آماده خدمت رسانی به مراجعین میباشد . در ادامه آقای دکتر رحیمی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مسئولین مرکز و پرسنل بیمارستان قول مساعدی جهت تسریع در تجهیز محل جدید بیمارستان دادند .

روابط عمومی مرکز آموزشی و درمانی ۲۲ بهمن