• ساعت : ۱۳:۰۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
  • کد خبر : ۱۸۵۷۳
بازدید خیرین محترم سركار خانم مهندس رحیمیان و جناب آقای دكتر محمدزاده به همراه هیات همراه به میزبانی آقای محمدرضا بیگدلو مدیر محترم مركز آموزشی و درمانی 22 بهمن.

در مورخه 1 آبان 1401 خیرین محترم به ‌منظور رسیدگی به مشکلات و شرایط موجود بیمارستان به دلیل فرسودگی ساختمان و کمبود امکانات و نداشتن فضای مناسب که در شأن بیماران و مراجعین محترم استان قزوین و حومه استان از مرکز آموزشی و درمانی 22 بهمن بازدید نمودند در ابتدای این بازدید ، خیرین از بخش‌های مرکز دیدن کردند که از نزدیک با مشکلات بیماران بستری آشنا شوند و پس از بازدید از بخشها جلسه‌ای در اتاق ریاست و مدیریت مرکز برگزار کردند که جناب آقای بیگدلو (مدیریت محترم مرکز) توضیحات کلی از سال ساخت و قدمت ساختمان شرح دادند و گفتند باوجود نبود امکانات و فضای مناسب برای بیماران و دیگر مراجعین به تنها مرکز روانپزشکی استان گفتند بهترین خدمات را به مراجعین محترم داده می‌شود که این پیگیری‌ها برای ایجاد فضای مناسب بیمارستان چندین سال ادامه داشته و با تمامی مسئولین دانشگاه و استان مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است این مرکز تمام تلاش خود را با شرایط موجود به بیماران بهترین خدمات را ارائه داده است و در پایان مدیریت مرکز از حضور خیرین محترم به ‌منظور کمک و یاری به واحد آموزشی و درمانی 22 بهمن تقدیر و تشکر نمودند.

روابط‌عمومی مرکز آموزشی و درمانی 22 بهمن

6.0.15.0